INSPIRAATIOTA SISUSTUKSEEN
MARIMEKKO-KANKAILLA

Eurokangas - Marimekko kankaat nyt verkkokaupassa sekä valikoiduissa myymälöissäMarimekko

Ikoniset Marimekko-kuosit ovat kaunistaneet suomalaisia koteja aina 1960-luvulta tähän päivään saakka. Marimekko-klassikkojen rinnalle on syntynyt upeita uutuuksia, joita kaikkia yhdistää modernilla tavalla omintakeisuus ja rohkeus. Inspiroidu Marimekon verhokankaista ja Marimekon sisustuskankaista Eurokankaalla ja löydä suosikkisi omaan kotiisi!

Marimekko on Armi ja Viljo Ratian vuonna 1951 perustama designtalo, joka tunnetaan kansainvälisestikin omaperäisistä ja aikaa kestävistä kuoseistaan.

Marimekon moderni ja rohkea muotokieli on omiaan inspiroimaan kodin sisustajaa. Marimekko-kuosit sopivat niin selkeälinjaiseen ja skandinaaviseen kuin runsaaseen ja värikkääseen sisustukseen. Marimekko-designilla voit ilmaista omaa persoonallista tyyliäsi sekä tuoda kodin eri tiloihin katseenkiinnittäviä kuvioita verhoina, pöytäliinoina, tyynynpäällisinä, sisustustauluina sekä muina kodintekstiileinä.

Marimekon kiistatta ikonisin kuosi on Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelema graafinen kukkakuvio Unikko, joka on uusilla versioillaan hurmannut aina vain uusia sukupolvia. Marimekko-klassikoihin lukeutuvat myös Maija Isolan Kivet, Kaivo ja Lokki. Myöhemmästä Marimekko-tuotannosta kestosuosikeiksi ovat nousseet mm. Maija Louekarin Siirtolapuutarha ja Räsymatto sekä Erja Hirven Lumimarja.

Marimekko Unikko Marimekko Siirtolapuutarha

Marimekko-verhot ja pöytäliinat Eurokankaan verkkokaupasta

Marimekko-verhot ja Marimekko-pöytäliinat tilaat mittojen mukaan helposti Eurokankaan verkkokaupasta. Tilaa verhot valitsemalla ensin Marimekko-kangas. Syötä kangasvalinnan jälkeen verhojen pituus, lukumäärä sekä verhon tyyppi. Pöytäliinan tilaat lisäämällä ensin ostoskoriin pöytäliinan ompelun ja sen jälkeen Marimekko-kankaan. Verkkokaupastamme löydät myös Marimekon paloturvalliset verhokankaat.

Tilaa Marimekko-verhot verkkokaupasta

Tilaa Marimekko-sisustuskankaat verkkokaupasta

Tilaa Marimekko-pöytäliina verkkokaupasta

Marimekko-verhot, pöytäliinat ja muut mittojen mukaan ommellut sisustustuotteet Eurokankaan myymälöistä

Marimekon kankaita on saatavana näistä Eurokankaan myymälöistä: Espoo Sello, Helsinki keskusta, Itäkeskus, Jyväskylä, JoensuuKuopio, Lahti, LappeenrantaMikkeliOulu, Porvoo, Rovaniemi, Seinäjoki, VaasaVantaa Tammisto, Tampere Ratina, Turku, Kajaani, Kouvola sekä Pori. Eurokankaan myymälöiden ompelupalvelusta voit tilata kaikki Marimekko-verhot: sivuverhot, kappaverhot, paneeliverhot, laskosverhot ja purjerengasverhot sekä pöytäliinat ja tyynynpäälliset mittojen mukaan suomalaisena Avainlipputyönä.