Rullaverhot

Eurokangas - Rullaverhot

Rullaverhot

Rullaverho, joista käytetään myös nimitystä rulla- tai kierrekaihdin, on pehmeä vaihtoehto suojaamaan auringon valolta sekä katseilta. Samalla se on myös sisustuselementti laajojen kangas- ja mekanismivaihtoehtojen ansiosta. Rullaverhoilla saat luotua kotiin persoonallista ilmettä helposti!

Mottura Sidewinder -rullakaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä Eurokankaan omassa tuotannossa Lahdessa.

Pyydä tarjous rullaverhoista lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Rullakaihdinten monipuolisesta ja laajasta väri- ja kangasvalikoimasta voit valita tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan verhoratkaisun. Pimentävät kankaat ovat erinomaisia esimerkiksi makuuhuoneiden, olohuoneiden ja muiden tilojen pimennykseen Sisustuksellisten kankaiden avulla voit sovittaa rullakaihtimen muuhun sisustukseen sopivaksi tai luoda upeita katseenkiinnittäjiä. Kankaaksi voit valita myös turvallisuutta lisäävän paloturvallisen vaihtoehdon.

Varmatoimiset sekä hiljaiset mekanismit tekevät rullakaihtimesta miellyttävän käyttää. Kaihtimen kannakkeiden ja alalistan väriksi voit valita ajattoman valkoisen, kontrastia tuovan mustan tai modernin harjatun alumiinin. Näin saat koko kokonaisuudesta tyylikkään ja omaan sisustukseen sopivan. Kaihdinten ketju on lapsiturvallinen ja valittavissa metallisena kuulaketjuna, valkoisena tai mustana muoviketjuna.

Eurokangas - Rullaverhojen alalistan ja kannakkeet voit valita kokonaisuuteen sopivaksi

Kaihtimen kannakkeiden ja alalistan väriksi voit valita ajattoman valkoisen, kontrastia tuovan mustan tai modernin harjatun alumiinin. 

Screenkaihtimet

Screenkaihtimet antavat viimeisteltyä näkö- ja häikäisysuojaa säilyttäen ikkunasta avautuvan maiseman. Tekninen screenkangas vähentää sisään tulevan valon ja lämpösäteilyn määrää. Screenkaihtimet eivät pimennä huonetta täysin, mutta suojaavat auringon kuumuudelta ja häikäisyltä tehokkaasti. Valoa kohti katsottaessa screenkaihtimesta näkyy läpi, jolloin kauniista maisemasta voi nauttia myös sisätiloissa.

Eurokangas - Screenkaihdin on huomaamaton, mutta antaa tehokkaan häikäisysuojan Eurokangas - Screenkaihdin on huomaamaton, mutta antaa tehokkaan häikäisysuojan

Screenkaihtimet antavat viimeisteltyä näkö- ja häikäisysuojaa säilyttäen ikkunasta avautuvan maiseman.

Screenkaihtimet soveltuvat erinomaisesti laajapintaisiin ikkunoihin, vapaa-ajan asuintoihin, lasitetuille terasseille sekä avariin aula- ja toimistotiloihin. Screenkaihtimia on saatavilla sekä käsikäyttöisenä että moottoroituna.

Screenkankaasta voidaan valmistaa rullakaihdinten ohella myös pystylamelleja tai paneeliverhoja.

Käyttömukavuutta kaihtimiin moottoroiduilla mekanismeilla

Perinteisten käsikäyttöisten kaihdinten lisäksi kaihtimia on saatavilla myös moottorikäyttöisenä. Moottorikäyttöiset kaihtimet erottuvat edukseen esimerkiksi korkeissa tai paljon suuria lasipintoja sisältävissä tiloissa. 

Moottorikäyttöiset kaihtimet voidaan ohjelmoida liikkumaan yhtäaikaisesti tai vaihtoehtoisesti kaihdin kerrallaan. Moottorointi toteutetaan joko asentamalla kaihdin verkkovirtaan kiinteästi tai pistotulpalla. Verkkovirtaan liitettävä kaihdin on huoltovapaa. Erinomainen vaihtoehto on myös ladattava akkukäyttöinen kaihdin. Molempiin vaihtoehtoihin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, jotka helpottavat arjen toimintoja. Kaukosäädinten, seinäkytkinten sekä aurinkosensorien avulla kaihdinten käyttö sujuu näppärästi. Katso videosta, miten helppoa moottoroitujen kaihdinten käyttö on!

Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, joka mahdollistaa jopa 4 metriä leveiden kaihdinten valmistamisen. Sekä rulla- että screenkaihtimet voidaan asentaa seinään, kattoon tai erilliseen syvennykseen.

Kiinnostuitko kaihtimista?

Rulla- ja screenkaihtimet valmistetaan aina mittatilaustuotteina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjouksen saat nopeasti lähimmästä Eurokangas-myymälästäsi jättämällä tarjouspyynnön verkossa. Kysy myös mittaus- ja asennuspalvelua.

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

 Eurokangas - Vaalea rullakaihdin sopii moneen sisustukseen Eurokangas - Pimentävä rullakaihdin estää valon tulon ja takaa hyvän unen