Rullaverhot

Eurokangas - Rullaverhot

Rullaverhot

Rullaverho, joista käytetään myös nimitystä rulla- tai kierrekaihdin, on pehmeä vaihtoehto suojaamaan auringon valolta sekä katseilta. Samalla se on myös sisustuselementti laajojen kangas- ja mekanismivaihtoehtojen ansiosta. Rullaverhoilla saat luotua kotiin persoonallista ilmettä helposti!

Mottura Sidewinder -rullakaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä Eurokankaan omassa tuotannossa Lahdessa.

Pyydä tarjous rullaverhoista lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

Rullakaihdinten monipuolisesta ja laajasta väri- ja kangasvalikoimasta voit valita tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan verhoratkaisun. Pimentävät kankaat ovat erinomaisia esimerkiksi makuuhuoneiden, olohuoneiden ja muiden tilojen pimennykseen Sisustuksellisten kankaiden avulla voit sovittaa rullakaihtimen muuhun sisustukseen sopivaksi tai luoda upeita katseenkiinnittäjiä. Kankaaksi voit valita myös turvallisuutta lisäävän paloturvallisen vaihtoehdon.

Eurokangas - Valittavana useita eri värejä ja materiaaleja!

Kaihdinten laajasta väri- ja kangasvalikoimasta voit valita tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan verhoratkaisun.

Varmatoimiset sekä hiljaiset mekanismit tekevät rullakaihtimesta miellyttävän käyttää. Kaihtimen kannakkeiden ja alalistan väriksi voit valita ajattoman valkoisen, kontrastia tuovan mustan tai modernin harjatun alumiinin. Näin saat koko kokonaisuudesta tyylikkään ja omaan sisustukseen sopivan. Kaihdinten ketju on lapsiturvallinen ja valittavissa metallisena kuulaketjuna, valkoisena tai mustana muoviketjuna.

Eurokangas - Rullaverhojen alalistan ja kannakkeet voit valita kokonaisuuteen sopivaksi

Kaihtimen kannakkeiden ja alalistan väriksi voit valita ajattoman valkoisen, kontrastia tuovan mustan tai modernin harjatun alumiinin. 

Screenkaihtimet

Screenkaihtimet antavat viimeisteltyä näkö- ja häikäisysuojaa säilyttäen ikkunasta avautuvan maiseman. Tekninen screenkangas vähentää sisään tulevan valon ja lämpösäteilyn määrää. Screenkaihtimet eivät pimennä huonetta täysin, mutta suojaavat auringon kuumuudelta ja häikäisyltä tehokkaasti. Valoa kohti katsottaessa screenkaihtimesta näkyy läpi, jolloin kauniista maisemasta voi nauttia myös sisätiloissa.

Eurokangas - Screenkaihdin on huomaamaton, mutta antaa tehokkaan häikäisysuojan Eurokangas - Screenkaihdin on huomaamaton, mutta antaa tehokkaan häikäisysuojan

Screenkaihtimet antavat viimeisteltyä näkö- ja häikäisysuojaa säilyttäen ikkunasta avautuvan maiseman.

Screenkaihtimet soveltuvat erinomaisesti laajapintaisiin ikkunoihin, vapaa-ajan asuintoihin, lasitetuille terasseille sekä avariin aula- ja toimistotiloihin. Screenkaihtimia on saatavilla sekä käsikäyttöisenä että moottoroituna.

Screenkankaasta voidaan valmistaa rullakaihdinten ohella myös pystylamelleja tai paneeliverhoja.

Käyttömukavuutta rullakaihtimiin moottoroiduilla mekanismeilla

Perinteisten käsikäyttöisten kaihdinten lisäksi kaihtimia on saatavilla myös moottorikäyttöisenä. Moottorikäyttöiset kaihtimet erottuvat edukseen esimerkiksi korkeissa tai paljon suuria lasipintoja sisältävissä tiloissa. 

Moottorikäyttöiset kaihtimet voidaan ohjelmoida liikkumaan yhtäaikaisesti tai vaihtoehtoisesti jokainen kaihdin erikseen. Moottorointi toteutetaan yleisimmin ladattavalla akulla, tai asentamalla kaihdin verkkovirtaan joko kiinteästi tai pistotulpalla. Ladattavan akun varaus on pitkäkestoinen. Molempiin vaihtoehtoihin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, jotka helpottavat arjen toimintoja. Kaukosäädinten, sekä seinäkytkinten avulla kaihdinten käyttö sujuu näppärästi.

Eurokangas - Verkkovirrallinen rullakaihdin Eurokangas - Akkukäyttöinen rullakaihdin Eurokangas - Rullakaihtimen katto-/seinäkannake

Kuva 1. Verkkovirtaan asennettava rullakaihdin. Kuva 2. Akkukäyttöinen rullakaihdin. Kuva 3. Rullakaihtimen katto- tai seinäasennettava yleiskannake.

Tekniset tiedot

  • Korkealaatuiset akkukäyttöiset sekä verkkovirtaan asennettavat Somfyn RTS, eli radiotaajuusmoottorit
  • RTS kaukosäätimet, joihin ohjelmoitavissa useita verhoja yhteen kaukosäätimeen
  • Akkukäyttöisten kaihdinten latausväli käytöstä riippuen on noin puoli vuotta (laturi sisältyy toimitukseen)
  • Kaihtimissa vakiona 38mm putkikoko, suuriin kaihtimiin saatavissa myös 50mm putki
  • Tyylikkäät, yksinkertaiset seinä- ja kattoasennettavat kannakkeet, värivaihtoehtoina valkoinen ja musta
  • Alalistat alumiinia, muotoina pyöreä (D 16mm) sekä litteä (8mm x 30mm). Värivaihtoehtoina valkoinen, alumiini ja musta
  • 38mm putkikoko enintään 250cm leveisiin kaihtimiin, 50mm putkikoko enintään 400cm leveisiin kaihtimiin
  • Akkukäyttöisenä saatavilla enintään 250cm leveisiin kahtimiin, tätä leveämmät verkkovirtaan asennettavina

Eurokangas - Somfy

Eurokangas - Tyylikkäät säätimet viimeistelevät kokonaisuuden

Tyylikkäät säätimet viimeistelevät kokonaisuuden.

Katso videosta, miten helppoa moottoroitujen kaihdinten käyttö on!

Kaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, joka mahdollistaa jopa 4 metriä leveiden kaihdinten valmistamisen. Sekä rulla- että screenkaihtimet voidaan asentaa seinään, kattoon tai erilliseen syvennykseen.

Kiinnostuitko kaihtimista?

Rulla- ja screenkaihtimet valmistetaan aina mittatilaustuotteina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjouksen saat nopeasti lähimmästä Eurokangas-myymälästäsi jättämällä tarjouspyynnön verkossa. Kysy myös mittaus- ja asennuspalvelua.

Pyydä tarjous lähimmästä myymälästäsi tai jätä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeen kautta.

Jätä tarjouspyyntö kaihtimista

Katso Eurokankaan myymälät ja aukioloajat

 Eurokangas - Vaalea rullakaihdin sopii moneen sisustukseen Eurokangas - Pimentävä rullakaihdin estää valon tulon ja takaa hyvän unen