Inspiraatiota moderniin hääpukeutumiseen

Eurokangas - Anne-Maria Pahkala Kuva: Laura Iikkanen
Muotitaiteilija Anne-Mari Pahkalan modernille morsiamelle suunnittelema hääasumallisto henkii keveyttä ja upeita leikkauksia.

 Inspiraatiota moderniin hääpukeutumiseen Anne-Mari Pahkalan hääasumallistosta

”Tämän päivän morsian voi pukeutua perinteikkään morsiusmekon sijaan esimerkiksi linjakkaan keveään housuasuun tai upeaan röyhelöin viimeisteltyyn silkkipaitaan”, kertoo malliston suunnittelija, muotitaiteilija Anne-Mari Pahkala. Häämallistollaan Anne-Mari haluaa tarjota moderneja ja morsiamen toiveiden mukaan räätälöityjä vaihtoehtoja hääpukeutumiseen. 

Eurokankaalla on ollut ilo toimia yhteistyökumppanina malliston materiaalivalinnoissa.

Eurokangas - Anne-Maria Pahkala Kuva: Laura Iikkanen Eurokangas - Anne-Maria Pahkala Kuva: Laura Iikkanen

Malliston hääasut ovat tyyliltään keveitä ja hillittyjä. Näyttävyyttä asuihin tuovat harkitut yksityiskohdat, esimerkiksi vesiputousmaiset laskokset. Yksiolkaiminen ilmava housuasu tai upeasti selän paljastava veistoksellinen mekko ovat upean tyylikkäitä valintoja unelmien hääpäivään. ”Minimalistisuudella, asujen keveydellä ja ajatuksella jokaisen morsiamen yksilöllisyydestä haluan rikkoa perinteisen häämuodin rajoja”, Anne-Mari kertoo.

Eurokangas - Anne-Maria Pahkala Kuva: Laura Iikkanen  

Röyhelöin viimeistelty silkkipaita yhdistettynä tummin suoriin housuihin on näyttävä ja juhlava asukokonaisuus.

Ylelliset materiaalit viimeistelevät tyylin

Silkki on erinomainen valinta moderniin hääpukeutumiseen sen keveytensä ja ilmavuutensa ansiosta. Luonnonkuituna silkki on pehmeää, nopeasti kuivuvaa ja kestävää. Anne-Mari on käyttänyt mallistonsa asuissa muun muassa ylellistä Letizia silkkiä.

Eurokangas - Anne-Maria Pahkala Kuva: Laura Iikkanen

Hääasut: Anne-Mari Pahkala
Kuvat: Laura Iikkanen
Kuvauspaikka: Hotelli Haven
Meikki: Meliina Savela