Eurokangas
EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa
169.00 €/kpl

EXK VEKKIKAIHDIN, terassi vaaleaharmaa

yli 220cm korkea terassikaihdin

169.00 €/kpl

Maksa 14 päivän kuluessa Walley-laskulla tai maksa osissa. Lue lisää

169.00 €/kpl

kpl
169.00 €

Saatavuustietoja ladataan...

Tuotteen tiedot

EXK vekkikaihdin on kotimaisena Avainlippu työnä valmistettu parveke- sekä terassilasituksiin soveltuva aurinko- ja näkösuoja. Kaihtimet on helppo asentaa itse ja ne myydään kappalehinnalla lasin koosta riippumatta.

EXK vekkikaihtimet on suunniteltu toimimaan kaikissa parveke- ja terassilasituksissa. Kaihtimet valmistetaan aina mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti haastaviinkin kohteisiin. EXK vekkikaihtimissa on kaksisuuntainen sääntömekanismi, jonka avulla kaihtimien säätäminen onnistuu vaivatta sekä kaihtimen ylä- että yläreunasta. Esimerkiksi korkeissa lasituksissa voit laskea kaihtimen alareunan antamaan sopivaa näkösuojaa, ja nostaa yläreunan halutulle korkeudelle niin, että voit nauttia auringonvalosta ilman koko lasituksen peittämistä. Kaihdinten kangas on kestävää ja paloturvallista polyesteria, väri maisemaan hyvin sopeutuva vaaleaharmaa. Tehokkaasti lämpöä heijastavana se pitää terassin tai parvekkeen viileänä kuumanakin kesäpäivänä. Toimitus sisältää yhden 130 cm pitkän siirtokepin yläkaihdinten liikuttelua varten.

KANKAISET EXK VEKKIKAIHTIMET


Kaihtimet on suunniteltu kestämään vaativatkin olosuhteet, ja niitä voit käyttää huolettomasti ympäri vuoden. EXK vekkikaihdinten asennus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi työkaluja. Kaihtimissa on ainutlaatuinen mallisuojattu ruostumattomasta teräksestä tehty pikakiinnitysjärjestelmä, jonka ansiosta parveke- ja terassilasitusten takuut säilyvät ennallaan. EXK vekkikaihtimet ovat myös lapsiturvallisia, sillä ne eivät sisällä roikkuvia naruja.

 1. Tehokas aurinko- ja näkösuoja maisemaa menettämättä
 2. Laadukas Avainlipputuote
 3. Valmistetaan aina mittojen mukaan
 4. Sopii kaikkiin parvekelasimalleihin
 5. Kestävä, helppokäyttöinen ja tyylikäs
 6. Takuu 2 vuotta
 7. Leveys: minimi 23cm, maksimi 130cm
 8. Sisältää siirtokepin 1kpl / tilaus.
 9. toimituksessa selkeät kuvalliset asennus- ja hoito-ohjeet


 10. Alle 220cm korkuiset vekkikaihtimet myydään tuotteena EXK VEKKIKAIHDIN, parveke, alle 220cm korkeisiin laseihin.

  Tilauksen saatuamme lähetämme paluuviestinä sähköpostiin erillisen tilauslomakkeen, johon täydennettävissä tarkat lasimitat ym. tiedot mittatilaustuotteiden valmistusta varten. Halutessanne voitte jättää meille myös tarjouspyynnön ja olemme Teihin yhteydessä. Tilattavissa myös mittaus- ja asennuspalvelu.

Lisätiedot

 • Material
  -
 • SKU
  5612808H200
 • Väri
  Vaaleaharmaa
 • Myyntiyksikkö
  KPL
 • Brändi
  EXK
 • ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

  Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

  Ammattitaitoinen henkilöstö

  Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

  Turvallinen kotimainen verkkokauppa