Wärtsilän Helsinki Campus on kiehtova yhdistelmä älyteknologiaa ja luonnollista yksinkertaisuutta

eurokangas_pro_wartsila_kampus

Kiinteistön tiiliarkkitehtuuri ilmentää kestävyyttä, laatua ja tyylikkyyttä.

Helsingin Salmisaaressa sijaitsevan Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varman omistaman kiinteistön julkisivu hehkuu punatiilisenä, viestien tiiliarkkitehtuurillaan kestävyydestä, laadusta ja tyylikkyydestä. Tämä ulkotiloissa ilmenevä henki toistuu kauttaaltaan myös Wärtsilä Oyj:n Helsinki Campuksen sisätilojen pintamateriaali-, kaluste- ja tekstiliivalinnoissa.

Saumatonta yhteistyötä

Wärtsilän Helsinki Campuksen noin 10 500 m2 sisätilojen suunnittelusta vastasi sisustusarkkitehtitoimisto Fyra Oy ja hankkeen päävastuullisena sisustusarkkitehtina toimi Niina Sihto. Isku Interior Oy:n vastuulla oli hankkeen sisustuskokonaisuuksien ja niiden hankintojen kilpailuttaminen. Eurokangas PRO vastasi hankeen verhojen, ripustusratkaisujen sekä sisustustyynyjen toimituksista paikalleen asennettuina. Hankkeen projektimyyjänä ja ja koordinoijana toimi Helinä Sarkola Eurokangas PRO:sta. "Eurokangas PRO:n Helinä Sarkolan vahva näkemys ja visuaalinen silmä sai meidät vakuuttuneeksi jo heti projektin alussa siitä, että lopputulos tekstiilien osalta toteutuisi kustannustehokkaasti ja aikataulussa suunnittelemamme konseptin mukaisesti", kertoo Fyran Niina Sihto.

 eurokangas_pro_wartsila_kampus

Hissiauloissa on käytetty akustoivaa Willow-villakangasta ja taukotiloissa äänimaailmaa pehmentävää Optima-samettia. Läpikuultavat Panorama-valoverhot pehmentävät visuaalisesti neuvottelutilojen lasiseiniä, sekä rytmittävät ja jäntevöittävät neuvottelutilojen avaria näkymiä.

 eurokangas_pro_wartsila_kampus

Merimaisemaa kehystää kauniisti laskeutuvat Vie II -valoverhot.

eurokangas_pro_wartsila_kampus

Verho- ja verhoilutekstiilit ovat yksivärisiä, ja ne tarjoavat sisustustyynyjen hienostuneille kuoseille selkeät taustat. Vetoketjut lisäävät tyynyjen särmikkyyttä ja twistiä.

Kompleksin tilakonseptin luontevaa harmoniaa

Wärtsilän Helsinki Campus on moderni monitilatoimisto, jossa on rytmitetty onnistuneesti yhteistyötä ja vuorovaikutusta tukevia tiloja, hiljaisen työskentelyn alueita, sekä luovuuteen ja innovointiin sopivia kohtaamistiloja, unohtamatta keskittymistä vaativaan työhön sopivia tiloja ja puhelinsoppeja. Vaikka tilat ovat komplekseja, niin pintamateriaalit, kalusteet ja tekstiilit muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Merikonttien inspiroima aaltopelti, joka toistuu sisustusratkaisuissa teräksisinä ja puisina pintoina, sai luontevaa jatkoa aaltomaisista wave-ripustetuista tekstiileistä.

eurokangas_pro_wartsila_kampus

Monitilatoimiston kaikki verhot on ripustettu aaltomaisesti joten verhoissa on linjakas ja yhtenäinen ilme, niiden erilaisista materiaaleista ja väreistä huolimatta.

 eurokangas_pro_wartsila_kampus

Eurokankaan asennustiimi vastasi verhokiskojen asennuksesta sekä verhojen ripustamisesta. Kiskot valittiin Kiskotalon mallistosta ja ne asennettiin huomaamattomasti alakattosyvennyksiin

Teksti: Marianne Sundell.
Kuvat ja kalusteet: Isku, kuvaaja Tuomas Heikkilä.

 

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaat


 

Tilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.