Tunnelmaa ja viihtyisiä tiloja verhojen avulla Paytrailin toimitiloihin

Eurokangas PRO - Tunnelmaa ja viihtyisiä tiloja verhojen avulla Paytrailin | Muotoilutoimisto Nuan ©Tuomas Mikkonen
Kuva: © Tuomas Mikkonen

Verkkomaksupalvelu Paytrailin toimitilat Jyväskylässä kokivat kokonaisvaltaisen muutoksen muotoilutoimisto Nuanin sisustusarkkitehtien suunnittelemana. Eurokangas PRO oli mukana muutoksessa toteuttamalla tilaan sopivat verhoratkaisut, kiskot sekä niiden asennuksen, tyynyt ja verhoilukankaat.

 Verhot tunnelmanluojina ja tilanjakajina

Muutoksen kohteena oli Paytrailin suurehko yhteiskäytössä oleva monikäyttöinen tila. Muutoksessa erityisesti arkkitehtonisilla verhoilla sekä sisustustekstiileillä oli merkittävä rooli tilan jaottelussa, viihtyisyydessä ja tunnelmassa. Valittujen tekstiilien ja tilasuunnittelun avulla tilaan luotiin niin rentoon oleskeluun kutsuva musacorner, inspiroiva luova tila sekä hiljaiseen työskentelyyn soveltuva tila.

Monikäyttöiseen tilaan asennettiin läpikuultava smaragdivihreä verho, joka jakaa yhteistä tilaa kauniisti sekä tuo viihtyisyyttä ja tunnelmaa. Läpikuultavuudestaan huolimatta verho luo myös ripauksen yksityisyyttä. Musacornerin kiintokaluste verhoiltiin kutsuvalla ja kulutusta kestävällä verhoilukankaalla. Tilaan asennettiin myös näyttävä samettiverho. Tyynyillä ja pienillä sisustuselementeillä luotiin tilaan kodikkuutta ja kutsuvuutta.

Sujuvalla yhteistyöllä saatiin aikaan asiakasta palveleva ja onnistunut lopputulos.

Eurokangas PRO - Tunnelmaa ja viihtyisiä tiloja verhojen avulla Paytrailin | Muotoilutoimisto Nuan ©Tuomas Mikkonen

Kuvat: Tuomas Mikkonen

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaatTilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.