Klaus K Hotellin sviitti sai ruhtinaallisen ilmeen Eurokankaan ja designbrändi GP&J Bakerin toimesta

 

Helsingin ydinkeskustan sykkivässä sydämessä sijaitsevan tyylikkään Klaus K Hotellin sisustuksessa yhdistyvät kalevalainen kansantarusto, uniikki taide ja moderni suomalainen muotoilu. Hotellin yksilöllinen tunnelma huokuu tarunomaista mystiikkaa ja dramatiikkaa, joka toistuu elämyksellisten yksityiskohtien sekä hotellin käyttöön räätälöityjen huonekalujen ja esineiden kautta.   

Eurokangas - Klaus K Hotellin sviitti sai ruhtinaallisen ilmeen Eurokankaan ja design-brändi GP&J Bakerin toimesta

Kiehtova tarina ja ainutlaatuinen tunnelma olivat lähtökohtana myös Eurokankaan ja Hotelli Klaus K:n yhteistyölle uniikin sviitin sisustamisessa. Juuri valmistunut The Nympheus Suiteksi nimetty sviitti sai ylellisen ilmeen kansainvälisen designbrändin GP&J Bakerin kankailla ja tapeteilla, joista voi aistia ripauksen 1900-luvun alun Art Deco -tyyliä. Englantilaisen valmistajan kankaat ovat saatavilla kodin ja julkitilojen sisustuksiin Eurokankaasta.

Eurokangas - Sviitin sisustuksesta voi aistia ripauksen 1900-luvun alun Art Deco-tyyliä

”Sisustuksen idea lähti GP&J Bakerin upeasta Nympheus-kuosista, joka on yli sata vuotta vanha, ja edelleen yksi heidän suosituimmista kuoseistaan. Oli ilo työskennellä GP&J Bakerin suunnittelijoiden kanssa ja lopputuloksena syntyi ylellinen ja aistillinen elämys", kertoo Eurokankaan hotellialan projektipäällikkö Janne Tuominen.

 Eurokangas - Sisustuksen idea lähti GP&J Bakerin upeasta Nympheus-kuosista

Englantilainen William Turner suunnitteli Nympheus-kuosin jo vuonna 1915.
Kuosin esikuvana on toiminut kiinalainen käsinmaalattu silkkisermi, jossa on trooppinen lintuaihe.

Vaikuttava Nympheus tervehtii vierailijaa jo ovella. Sviitin Art Deco -henkisessä sisustuksessa yhdistyy sekoitus englantilaista tyylikyyttä sekä värien, kuosien ja yksityiskohtien runsautta. 


Eurokangas - Sviitin Art Deco-henkisessä sisustuksessa yhdistyy sekoitus englantilaista tyylikyyttä sekä värien, kuosien ja yksityiskohtien runsautta Eurokangas - Sviitin Art Deco-henkisessä sisustuksessa yhdistyy sekoitus englantilaista tyylikyyttä sekä värien, kuosien ja yksityiskohtien runsautta

GP&J Bakerin upeasta kuosiarkistosta poimittu Nympheus-kuosi ja sen värivariaatiot toistuvat runsaissa samettiverhoissa sekä sängynpäädyssä. Näistä poimittiin sävyt myös pehmeään smaragdinvihreään samettipeitteeseen, petauksen tyynyihin, tuolien verhoiluun sekä tekstiilien upeisiin yksityiskohtiin.

Eurokangas - Yksityiskohdat viimeistelevät kokonaisuuden

 Tarkkaan harkitut yksityiskohdat toistuvat päiväpeitteessä, tyynyissä ja verhoissa.

Huoneen tyyliin sopivat valaisimet toimitti Valaisin Grönlund. Hotellin vanhat muhkeat nojatuolit verhoiltiin uudelleen eläväpintaisella chenillekankaalla ja antiikkinen kirjoituspöytä sekä tuoli hankittiin käytettyinä. Sviitin samettiset vuoritetut verhot ja muut tekstiilit ommeltiin Avainlipputyönä Eurokankaan omassa ompelimossa Suomessa. 

”The Nympheus Suite on mukava lisä erikoishuoneidemme joukkoon. Se ei ole tarkoituksellakaan muiden huoneiden kaltainen, vaan täysin oma maailmansa. Annoimme Eurokankaalle vapaat kädet huoneen tunnelman luomiseen kankaiden avulla. Tähän mennessä saamamme kommentit ovat olleet erittäin rohkaisevia. Ja onhan se upea huone!” kertoo Klaus K Hotellin markkinointipäällikkö Tero Thynell.

Eurokangas - Sviitin samettiset vuoritetut verhot ja muut tekstiilit ommeltiin Avainlipputyönä Eurokankaan omassa om-pelimossa Suomessa Eurokangas - Sviitin samettiset vuoritetut verhot ja muut tekstiilit ommeltiin Avainlipputyönä Eurokankaan omassa om-pelimossa Suomessa

Laadukkaat  brändikankaat ja ylellinen toteutus viimeisteltyine yksityiskohtineen tukevat Klaus K Hotellin taiteen ja designin arvomaailmaa.  Mittatilausverhoilla, tyynyillä, peitteillä ja verhoiluilla saatiin aikaan perinteitä kunnioittava ja arvokas lopputulos, joka kutsuu vierailijaa kokemaan huoneen luksuksen ja tunnelman kaikilla aisteillaan.

Eurokangas - Vaikuttava Nympheus tervehtii vierailijaa jo ovella

The Nympheus Suite on varattavissa vuoden 2020 loppuun saakka Klaus K Hotellin varauspalveluiden kautta.

Kuvat: Aku Mattila


Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaat


 

Tilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.