Bo LKV:n Vantaan toimiston sisustus on aistikas kokonaisuus

Eurokangas - Bo LKV:n Vantaan toimiston sisutus on aistikas kokonaisuus. Kuva: Mikael Pettersson

Mustakehyksinen lasiseinä tuo kontrastia muutoin harmoniseen väripalettiin. Kuva: Mikael Petterson. 

Toimistojen sisustuksissa tavoitellaan usein erilaisia tunnelmia. Ideointiin sopivissa kohtaamistiloissa annetaan sijaa inspiraatiolle, kun taas hiljaisen työskentelyn tiloissa keskiössä on miellyttävän ja rauhoittavan tunnelman saavuttaminen. Tilojen tulee tarjota työntekijöilleen ympäristöjä, jotka ilahduttavat mieltä. ”Yhteistyötä ja vuorovaikutusta tukevat tilat voivat olla innostavia ja inspiroivia, ja yhä enemmissä määrin toimistoihin tavoitellaan myös rentoa kodinomaista toimistomaisemaa, joka tuottaa työntekijöilleen hyvää oloa”, kuvailee Eurokangas PRO:n myyntijohtaja Karoliina Laakso.

Eurokangas - Wave-tekniikalla rypytetyt verhot luovat tilaan rauhallisen tunnelman. Kuva: Mikael Petterson

Wave-tekniikalla rypytetyt verhot luovat tilaan rauhallisen tunnelman.
Tyyni aaltomainen rytmi jatkuu lattian mikrosementtiin hierretyissä pyörteissä. Kuva: Mikael Petterson.
 

Toimistotilojen tyyli ja tunnelma määritellään verhojen osalta perinteisesti näköaisti edellä. Viihtyvyyteen vaikuttavat merkittävästi myös akustiikka ja esimerkiksi lämpötila. ”Monitahoisella tekstiilisuunnittelulla saadaan parannettua tilan akustiikkaa, sekä voidaan säädellä luonnonvalonmäärää ja täten myös lämpötilaa”, täsmentää Karoliina Laakso. 

Harmonisten värien tyylikkyyttä ja kodinomaista toimistomaisemaa

Visuaalisuus on läsnä kaikessa Bo LKV:n liiketoiminnassa. Stailatut myyntikohteet ja sisustuslehtitasoiset myynti-ilmoitukset ovat visuaalisesti konseptoituja, kuten kaikki Bo LKV:n toimistot. Skandinaavinen tyyli ja tunnelma on viimeisteltyä ja tunnistettavaa. ”Toimistojen yhtenäistä ilmettä leimaa hillitty, maanläheinen väriskaala, jossa neutraalin tyylikkäät värit saavat rinnalleen pastellin sävyjä”, kuvailee Bo LKV:n luova johtaja Peeta Peltola. Neutraalit interiöörit miellyttävät silmää ja niissä on luonnollista yksinkertaisuutta, joka antaa tilaa itse asialle, kiinteistönvälitykselle. Fiilis on hillitty, rennolla tavalla tyylikäs, jossa työntekijät sekä asiakkaat viihtyvät.

Eurokangas - Neutraali, himmeäkiiltoinen ja kauniisti laskeutuva verho pehmentää visuaalisesti sekä akustisesti toimistotilaa. Kuva: Mikael Petterson

Neutraali, himmeäkiiltoinen ja kauniisti laskeutuva verho pehmentää visuaalisesti sekä akustisesti toimistotilaa. Verhot peittävät taakseen toimistotilan säilytyskalusteita. Kuva: Mikael Petterson.

Bo LKV:n visuaalisen konseptin eteen tekee töitä niin markkinoinnin ammattilaiset, sisustussuunnittelijat, stailaajat, muotoilijat kuin asunnonvälittäjät. Vantaan toimiston toimivuudesta ja visuaalisesta muotoilusta vastasi sisustussuunnittelija Sanna Luhaniemi, yhdessä Peeta Peltolan kanssa. Toimistomaisema on rauhallinen ja valoisa, luontevasti kodinomainen. ”Visuaalinen kauneus on koettavissa myös kokonaisuuden viimeistelyssä, toimiston pehmeässä äänimaailmassa, joka luotiin yhteistyössä Eurokangas PRO:n kanssa”, täsmentää Peeta Peltola.

Teksti: Marianne Sundell.
Kuvat: Mikael Petterson

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaatTilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.