Eurokangas PRO mukana
uniikin Arctic Fox Igloos iglukylän toteutuksessa

Eurokangas PRO mukana uniikin Arctic Fox Igloos iglukylän toteutuksessa

Kauniin Ranuanjärven rannalle rakennettu Arctic Fox Igloos iglukylä henkii aitoa Lapin eksotiikkaa. Moderni iglukylä koostuu 20 lasisesta iglusta, joista jokaisesta on esteetön näkymä pohjoiseen horisonttiin järven ylle. Lasikattojen läpi vierailijalle näyttäytyvät niin keskikesän yötön yö kuin pakkastalven tähtitaivas upeine revontulineen. Näistä lähtökohdista käsin projekti oli Eurokangas PRO:n asiantuntijoille erittäin mielenkiintoinen. Kohteen suunnittelu yhteistyössä Sisustussuunnittelu Katja Eteläinen

Harmoniset värisävyt ja laadukkaat tekstiilit viimeistelevät tyylin

Uniikin Arctic Fox Igloos iglukylän ainutlaatuinen tyyli on yhdistelmä Lapin luonnon harmonisia värisävyjä ja laadukkaita tekstiili- ja materiaalivalintoja. Eurokangas PRO toteutti iglukylän kohteisiin pimennysverhot, muhkeat matot sekä vuoteiden pehmeät heittopeitot. Toteutuksessa otettiin huomioon iglujen kompakti koko, jotta tyylistä saatiin yhtenäinen ja tyylikkään hillitty.

Iglujen arkkitehtuuri on modernia, mutta luonnonläheistä. Tämä ohjasi myös kohteen tekstiilien värisävyjen valintaa. Sävyjen valinnalla kunnioitettiin Lapin upeaa luontoa sekä ympäröivän järven rantamaisemaa. Valitut sävyt ovat voimakkaita, mutta harmonisia ja luovat tilaan yhtenäisen, lumoavan kokonaisuuden.

Kohteen materiaalivalinnoissa korostuvat laadukkuus ja arvokkuus. Materiaalivalintojen avulla haluttiin tuoda kohteeseen tiettyä arvokkuutta, onhan kyseessä hyvinkin uniikki majoituskohde.  Kohteeseen valittiin laadukkaita ja kestäviä materiaaleja, jotka täyttävät myös paloturvallisuuden määritelmät. Valinnassa kiinnitettiin huomiota myös tekstiilien helppohoitoisuuteen.

Materiaali- ja sävyvalinnoilla igluista saatiin kutsuvia ja tunnelmaltaan lämminhenkisiä. Muhkeat matot ja vuoteiden petaus heittopeittoineen kutsuvat vierailijoita ihailemaan pakkasyön tähtitaivasta ja revontulia. Viimeistä piirtoa myöten valitut tekstiilien yksityiskohdat viimeistelevät vierailijoiden kokemuksen.

Eurokangas PRO - Arctic Fox Igloos iglukylä Eurokangas PRO - Arctic Fox Igloos iglukylä

Eurokangas PRO - Arctic Fox Igloos iglukylä 

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaatTilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.