Eurokangas

BRÄNDIT

Laaja valikoima kankaita ja mattoja eri brändeiltä! Brändikankaiden valikoimastamme löydät muun muassa Marimekon, Finlaysonin sekä Prestigious Textilesin sesongin uutuuskuosit ja ajattomat klassikot. Valikoimaamme kuuluvat myös Annalan laadukkaat verhoilukankaat sekä VM Carpetin suositut matot. Tutustu myös suomalaisten suunnittelijoiden kuoseista koostuvaan Design from Finland -mallistoon.

WILLIAM MORRIS

UUTTA EUROKANKAALLA

Klassiset Englantilaiset William Morrisin kankaat nyt Eurokankaalta. William Morris on yksi tunnetuimpia 1800-luvun lopun tekstiili- ja tapettisuunnittelijoita, joka vaikutti suuresti Arts and Crafts -liikkeen syntymiseen. Euroopassa tyylisuuntaus tunnetaan paremmin jugendina. William Morris haki suunnitteluinspiraationsa luonnosta ja sen orgaanisista muodoista. Valikoimamme kattaa Morrisin ikonisimmat ja suosituimmat kuosit, joissa toistuvat kasvua ja luontoa symboloivat muodot sekä tyylitellyt lehdet ja kukat.

INSPIROIDU SUOMALAISESTA SUUNNITTELUSTA!

Valikoimastamme löydät suomalaisten suunnittelijoiden kuosit sekä vaatetukseen että sisustukseen. Osa kankaista saatavilla vain meiltä!

ASIAKKAIDEMME ARVOSTELUITA

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa