Toimitustavat

Lähetysten seuranta

Useimpia lähetyksiämme voi seurata Postin lähetysseurannasta. Saat linkin seurantaan toimitusvahvistuksessa sähköpostilla. Rekisteröitynyt asiakas näkee seurantalinkin myös omalla tilillään verkkokaupassa.

Lähetyksen seuranta

Toimitustavat eri lähetyksille

Voit valita toimitustavan tarjolla olevista lähetystavoista tilausvaiheessa kassalla. Joskus tilauksesi voi jakautua useaksi toimituksesi - veloitamme kuitenkin vain yhdet toimituskulut.

Suomi

Postin pakettiautomaatti 4,90 € / tilaus

Postin pakettiautomaatti

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. Automaatit on sijoitettu paikoille, joissa käy suuria asiakasvirtoja, kuten kauppakeskuksiin ja päivittäistavarakauppoihin. Voit valita tilausvaiheessa antamasi osoitteen perusteella sinulle sopivimman pakettiautomaatin. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi pakettiautomaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan postipisteeseen. Posti lähettää tällaisessa tapauksessa sms-viestin asiasta.

Pakettiautomaatilla vastaanottaminen:

  1. Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin.
  2. Kun paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.
  3. Näppäile automaattiin tekstiviestissä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa sen lokeron, jossa lähetys on. Paina Avaa lokero -näppäintä.
  4. Lokero avautuu.
  5. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Kuljetusaika: vastaanottajan valitsemassa Postin pakettiautomaatissa pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

Postipaketti 5,90 € / tilaus

Postipaketti

Posti toimittaa postipaketit noudettavaksi Postin noutopisteeseen pääsäntöisesti  postitusta seuraavaksi arkipäiväksi. Saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen kun paketti on noudattavissa.

Lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa. Lähetyksen saapumisesta ilmoitetaan vain kerran.

Kuljetusaika: Posti toimittaa postipaketit noudettavaksi Postin noutopisteeseen pääsäntöisesti  postitusta seuraavaksi arkipäiväksi.

Ovelle-paketti 10,90 € / tilaus

Postin Ovelle-paketti

Ovelle-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti.

Kuljetusaika: Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

Posti Express Business Day 9,90 € / tilaus

Postin Ovelle-paketti

Perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä. Huomio, että Posti ei soita etukäteen ja sovi jakeluajankohtaa. Soveltuu parhaiten työpaikoille jakeluun.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Kuljetusaika: perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä