Eurokangas

TOIMITUSTAVAT

Lähetysten seuranta

Useimpia lähetyksiämme voi seurata Postin lähetysseurannasta. Saat linkin seurantaan toimitusvahvistuksessa sähköpostilla. Rekisteröitynyt asiakas näkee seurantalinkin myös omalla tilillään verkkokaupassa.

TOIMITUSTAVAT ERI LÄHETYKSILLE

Voit valita toimitustavan tarjolla olevista lähetystavoista tilausvaiheessa kassalla. Joskus tilauksesi voi jakautua useaksi toimituksesi - veloitamme kuitenkin vain yhdet toimituskulut.

Postin pakettiautomaatti 5,90 € / tilaus

Toimitus Postin pakettiautomaattiin

Postin pakettiautomaatti on helppo tapa vastaanottaa paketteja. Automaatit on sijoitettu paikoille, joissa käy suuria asiakasvirtoja, kuten kauppakeskuksiin ja päivittäistavarakauppoihin. Voit valita tilausvaiheessa antamasi osoitteen perusteella sinulle sopivimman pakettiautomaatin. Mikäli paketti on liian suuri toimitettavaksi pakettiautomaattiin tai pakettiautomaatti on täynnä, pakettisi voidaan ohjata automaattia lähinnä olevaan postipisteeseen. Posti lähettää tällaisessa tapauksessa sms-viestin asiasta.

Pakettiautomaatilla vastaanottaminen:

  • Saat tekstiviestillä lokeron avauskoodin.
  • Kun paketti saapuu valitsemaasi pakettiautomaattiin, saat siitä tiedon tekstiviestillä. Älä hävitä viestiä, tarvitset sitä pakettia noutaessasi. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.
  • Näppäile automaattiin tekstiviestissä saamasi koodi. Automaatti ilmoittaa sen lokeron, jossa lähetys on. Paina Avaa lokero -näppäintä.
  • Lokero avautuu. Ota paketti lokerosta ja sulje ovi.

Kuljetusaika: vastaanottajan valitsemassa Postin pakettiautomaatissa pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä.

Postipaketti 5,90 € / tilaus

Toimitus lähimpään Postiin

Posti toimittaa postipaketit noudettavaksi Postin noutopisteeseen pääsäntöisesti postitusta seuraavaksi arkipäiväksi. Saat tekstiviestillä saapumisilmoituksen kun paketti on noudattavissa.

Lähetystä säilytetään postissa yhden viikon ajan.

Kuljetusaika: Posti toimittaa postipaketit noudettavaksi Postin noutopisteeseen pääsäntöisesti postitusta seuraavaksi arkipäiväksi.

Ovelle-paketti 10,90 € / tilaus

Postin Ovelle-paketti

Ovelle-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti.

Kuljetusaika: Posti on yhteydessä vastaanottajaan 1–2 arkipäivän kuluessa lähetyksen postittamisesta ja sopii lähetyksen toimituspäivän ja toimitusaikavälin.

Posti Express Business Day 10,90 € / tilaus

Postin jakelu työpaikalle

Perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä. Huomio, että Posti ei soita etukäteen ja sovi jakeluajankohtaa. Soveltuu parhaiten työpaikoille jakeluun.

Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Pakettia säilytetään saapumisviikko ja kaksi täyttä kalenteriviikkoa.

Kuljetusaika: perillä vastaanottajalla toimituspäivänä (työpäivä) klo 14 mennessä

RePack

RePack-pakkaus

RePack on suomalainen uudelleenkäytettävä ja kierrätettävä pakkausinnovaatio, joka tarjoaa vaihtoehdon kertakäyttöisille ja jätettä tuottaville verkkokaupan pakkauksille. Se on erinomainen keino pienentää hiilijalanjälkeä. Verkkokauppatilauksen mukana tullut RePack-pakkaus palautetaan kirjepostin mukana takaisin Repackille, joka antaa palautusta vastaan henkilökohtaisen alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai mihin tahansa RePack-pakkauksia käyttävään verkkokauppaan. Repack-pakkaus ei ole palautettava tuote ja sitä ei koske vaihto- ja palautusoikeus.

Näin RePack toimii

RePack-toimitus on käytettävissä Postin toimitustavoille. Palvelu ei ole toistaiseksi käytettävissä kirjeille eikä rullalla toimitettaviin lähetyksiin, kuten pimennysverhoille, kerni- ja vahakankaille tai keinonahoille. Jos tilaamasi tuote ei mahdu RePack-pakkaukseen, hyvitämme RePack-maksun. 

  1. Tee tilaus Eurokankaan verkkokaupassa ja valitse toimitustavan lisäksi RePack-toimitus (3,50 € lisämaksu). Alennuskoodi toimitetaan tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen RePackin toimesta. Muita yhteystietojasi ei luovuteta eteenpäin RePackille. 
  2. Tilauksesi toimitetaan uudelleenkäytettävässä RePack-pakkauksessa. Kun olet vastaanottanut tilauksen, taittele RePack-pakkaus ohjeiden mukaan. Poista ulkopinnasta osoitekortti, jossa on omat yhteystietosi. Käännä sitten RePack-pakkauksen yläreunassa oleva RePack-osoitekorttiläppä näkyviin ja sulje paketti tarranauhan avulla.  
  3. Palauta tyhjä RePack lähimpään kirjelaatikkoon. Palautus on ilmainen ja postimaksu maksettu puolestasi. Tarkastathan vielä, että lähetät pakkauksen suoraan RePackille ja että Repackin yläreunan osoitekortti on näkyvissä!
  4. Kun RePackin toimipiste on vastaanottanut pakkauksesi, saat sähköpostiisi linkin, josta voit valita 10 % alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai valitsemasi edun toiseen RePack-verkkokauppaan. Palauttamasi paketti palaa uudelleen käyttöön seuraavalle asiakkaalle. 

Lue lisää: www.repack.com

RePack ja tuotteen palautus

Jos palautat osan tuotteista RePack-pakkauksessa, hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan ja saat sähköpostiisi linkin, josta voit valita 10 % alennuskoodin Eurokankaan verkkokauppaan tai valitsemasi edun toiseen RePack-verkkokauppaan.

Jos peruutat tilauksen ja palautat kaikki tuotteet RePack-pakkauksessa, hyvitämme tuotteiden hinnan ja postikulut. Tällöin emme hyvitä RePack-pakkausta, vaan toimitamme sen eteenpäin RePack:lle, ja saat palautusta vastaan alennuskoodin. Jos palautat tuotteet jossain muussa pakkauksessa palautamme tilauksen arvon ilman 3,50 € Repack-pakkauksen lisämaksua.

Asiakkaidemme arvosteluita

Trustmary Reviews

Suomen laajin myymäläverkosto ja kangasvalikoima

Ammattitaitoinen henkilöstö

Verhokankaat ompelusta asennukseen helposti yhdellä ostokerralla

Turvallinen kotimainen verkkokauppa