Tukkumyynti: Kankaat ja tarvikkeet

Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018 Eurokangas Kankaiden ja tarvikkeiden tukkumyynti 2018

Tukkumyyntimme palvelee kaikissa materiaalihankinnoissa. Asiakkaitamme ovat muun muassa verhoomot, suunnittelijat, teatterit sekä tekstiilialan yritykset.

Tukkuasiakkaanamme saat myös etuja. Ota yhteyttä: tukku@eurokangas.fi!

 

 

 

 

Eurokangas - Tekstiiliopettajat Tutustu palvelevaan tukkumyyntiin Eurokangas - Tekstiiliopettajat Tutustu palvelevaan tukkumyyntiin

Eurokankaalla on Suomen laajin ja monipuolisin valikoima sisustus- ja vaatetuskankaita. Tervetuloa myymäläämme tutustumis- ja ostoskäynnille yhdessä oppilaiden kanssa, myös aukioloaikojen ulkopuolella ajanvarauksella. Sovi aika lähimyymäläsi kanssa!

Koko Eurokankaan mallisto on tekstiiliopettajien käytössä. Helpottaaksemme valintojen tekemistä olemme koonneet koulumalliston suosituimmista koulujen ja päiväkotien tarvitsemista kankaista. Selaa mallistoa ja hinnastoa alempana olevasta sähköisestä versiosta tai tilaa ilmainen näytekansio suoraan toimipisteelle. Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä, ota yhteyttä: tukku@eurokangas.fi.

Tarjoamme tekstiiliopettajille ja alan opiskelijoille myös henkilökohtaisia etuja. Kysy lisää! Ota yhteyttä: tukku@eurokangas.fi

Tekstiiliopettajien koulumallisto ja hinnasto

Tutustu mallistoon verkkokaupassa >>
Lataa malliston hinnasto tästä
 >>