Tukkumyynti: Kaihtimet ja komponentit

Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä! Eurokangas Kaihtimien tukkumyynti Ota yhteyttä!

Valmistamme Lahdessa sijaitsevassa tuotantolaitoksessamme lasitetuille parvekkeille kehittämäämme EXK Parvekekaihdinta sekä EXK Puusälekaihdinta. EXK Kaihtimilla on  Suomalaisen Työn liitos myöntämä Avainlippumerkki. 

Tukkumyyntimme palvelee EXK Kaihtimien jälleenmyyjiä ympäri Suomea. Jälleenmyyjät tekevät asiakastilauksensa tukkumyyntimme kautta.

Lisätietoa EXK Kaihtimista

EXK Kaihdinten tilaukset ja tiedustelut: myynti@exk.fi

 

Eurokangas Kaihdinkomponenttien tukkumyynti Ota yhteyttä! Eurokangas Kaihdinkomponenttien tukkumyynti Ota yhteyttä!

KAIHDINKOMPONENTTIEN TUKKUMYYNTI

Eurokangas laajensi liiketoimintaansa vuonna 2017 ostamalla kaihtimiin ja kaihdinkomponentteihin erikoistuneen J-Group Finland Oy:n liiketoiminnan. Kaihdinkomponenttien tukkumyynti palvelee kaihdin- sekä ikkunateollisuuden yrityksiä sekä jälleenmyyjiä ympäri Suomea.

Tavoitteemme on tarjota laaja valonhallintatuotteiden ja komponenttien valikoima aina kilpailukykyiseen hintaan. Toimimme luotettavien ja pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppaneidemme kanssa ja varastomme kattaa lähes 300 tuotetta.

Erikoistunut osto-osaamisemme ja laajat kansainväliset toimittajasuhteemme ovat asiakkaidemme käytettävissä myös projektikohtaisesti, jolloin tilaamme komponentit kustannustehokkaasti tarpeen mukaan. Jos markkinoilta ei löydy valmista tuotetta, niin tuotekehitystämme sekä suunnittelutyökalujamme hyödyntämällä toteutamme hyvinkin räätälöityjä erikoistuotteita, jotka teetämme mittatilaustyönä alihankkijoillamme. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen myös projekteissa ja erikoistöissä. Pyydä rohkeasti tarjousta!

Komponenttitilaukset ja tiedustelut:

Jussi Auvinen - Tuotepäällikkö Jussi AuvinenTuotepäällikkö +358 40 7094146