Verhokankaat

ILMAINEN VERHOJEN OMPELU 19.11. ASTI!

ILMAINEN PÖYTÄLIINOJEN OMPELU 19.11. ASTI!

OMPELUETU! Nyt suorien sivuverhojen ylä- ja alakäänteiden ompelutyö kaupan päälle 10.11.-19.11.2017 Aloita valitsemalla verhokangas! Katso tarkemmat kampanjaehdot.

Valitse verhokangas käyttötarkoituksen mukaan. Painetut verhokankaat ja yksiväriset verhokankaat sopivat kaikkiin kodin huoneisiin. Pimennyskankaat sopivat makuuhuoneeseen ja muihin pimennystä kaipaaviin tiloihin, kuten kotiteatteriin tai tv-huoneeseen. Valoa läpäisevä polttopainettu verhokangas ja pitsinen verhokangas tuovat huoneeseen raikkautta ja kirkkautta. Painettu verhokangas tuo sisustukseen persoonallisia yksityiskohtia, kun taas yksivärinen verho on ajaton ja varma valinta kodin jokaiseen huoneeseen.

Itse ei tarvitse ommella! Voit tilata verhokankaista valmiit verhot verkkokaupastamme tai myymälästämme. Suorien sivuverhojen tilaaminen verkkokaupasta on helppoa: valitse kangas ja verhotyyppi, anna verhojen pituus ja verhojen kappalemäärä. Löydät sopivien verhojen pituuden verhojen mittausohjeesta. Ompelemme tilaamasi verhot Suomessa. Jos ompelet verhot itse, voit tilata verhokangasta 10 cm tarkkuudella. Muista myös verhotangot, kiskot ja muut tarvikkeet.

43 tuotetta

  • sadut ja sarjakuvat ×