Tuotteet ja palvelut

Mitä tuotteita Eurokangas tarjoaa?

Tarjoamme Suomen laajimman ja monipuolisimman valikoiman kankaita vaatetukseen ja sisustukseen.  Kankaiden lisäksi meillä on laaja valikoima sisustustuotteita, kuten valmisverhoja, sisustustyynyjä, keittiötekstiilejä ja mattoja. Verhotarvikkeistamme löytyy tankoja, kiskoja, nauhoja ja tupsuja. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia ompelutarvikkeita aina neuloista, langoista ja vetoketjuista kaavoihin sekä mallinukkeihin asti.

Mitä palveluita Eurokangas tarjoaa?

Tarjoamme ompelupalvelua, sekä maksutonta verho- ja sisustustekstiilisuunnittelua. Verkkokauppamme ompelupalvelusta voit tilata verhot ommeltuna mittojen mukaan käyttäen koko laajaa verhokangas valikoimaamme. Myymälöidemme henkilökunta tekee suunnittelukäyntejä koteihin, jolloin verhopalvelumme toteuttaa kaikki kodin tekstiilit aina suunnittelusta ja ompelusta asennukseen asti. Myymälöidemme ompelupalvelusta saat verhot, päiväpeitteet, sisustustyynyt, pöytäliinat ja muut kodin tekstiilit ommeltuina mittojen mukaan.

Kaikki ompelupalveluidemme kautta tilatut työt toteutamme laadukkaasti kotimaisissa ompelimoissa.

Voinko tilata verhot mistä tahansa kuosista valitsemillani mitoilla?

Verhot voi tilata koko laajasta verhokangasvalikoimastamme. Ompelupalvelun kautta on mahdollista tilata suorat verhot kiskolla, purjerenkailla tai kujalla. Ompelupalvelua on helppo käyttää ja asiakkaan tarvitsee tietää ainoastaan valmiiden verhojen pituus. Ompelupalvelumme huomioi mukaan ylä- ja alakäänteet, sekä muut tarvittavat lisätarvikkeet, jotta valmiit verhot ovat mahdollisimman laadukkaat.
Tarvittaessa voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat teitä verhojen tilaamisen kanssa.

Asiakaspalvelu