Softshell suojaa säällä kuin säällä

 

Eurokangas softshell naisten takki

Softshell on erinomainen materiaali ulkoiluun.

Syys- ja kevätsäiden ulkoilussa korostuvat sateen- ja tuulenpitävyys, vettähylkivyys sekä hengittävyys. Suositut ja helposti työstettävät softshell-kankaat ovat joustavia, hengittäviä ja kulutusta kestäviä. Softshell sopii lasten ja aikuisten ulkoilu- ja käyttövaatteiksi esimerkiksi työmatkapyöräilyyn, urheiluun, lasten ulkoiluun ja pihaleikkeihin, sienireissuille tai kaupunkikävelyyn. 

Joustava softshell antaa mukavuutta ulkoiluun

Softshelleistä ommellut ulkovaatteet ovat mukavia päällä niiden joustavuutensa ja hengittävyytensä ansiosta. Materiaali mukautuu vartalon muotoihin ja joustaa antaen mukavuutta liikkumiseen. Softshellit ovat sateen- ja tuulenpitäviä. Kovaa rankkasadetta softshell ei kuitenkaan kestä, mutta pienessä vesi- ja räntäsateessa pysyt hyvin kuivana.

Useimmissa softshell-laaduissamme on nurjalla puolella pehmeä nukkapintainen fleece, joka paitsi lämmittää mutta on myös miellyttävä pukiessa.

Eurokangas - Tutustu laajaan softshell-valikoimaan

1. & 2. MAGIC DROPS -softshellien kaunis pisarakuvio tulee esiin sateessa. Tumman lilan ja turkoosin lisäksi myös musta ja vaaleanpunainen (29,90€/m).  3. BIKE-softshelleissä (24,90€/m) on heijastava kuviointi. 4.& 5. Heijastava kuvionti on myös vihreässä STAR (24,90€/m) sekä BIRD (24,90€/m) -softshelleissä. 6. KUKKIA (18,95€/m) softshellissä kukat kukkivat myös sadesäällä. 7. WAVES (26,90€/m) on kauniin sinisävyinen.

Softshellejä on valikoimassamme useissa eri väreissä ja kuoseissa. Värikkäillä kuoseilla piristät harmaata syyssäätä kun taas hillitty harmaa tai tummansininen sopivat kaupunkikelpoisenkin ulkotakin materiaaliksi. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös kevyempi softshell-laatu, jonka nurjalla puolella ei ole pehmeää fleecepintaa, mutta se pitää tuulta ja sadetta. Valitsemalla kankaan heijastavalla painatuksella tai yksityiskohdilla varmistat, että näyt myös pimeässä.

Softshell-kankaat ulkoiluun

Ulkoilukankaat

Likaa hylkivä softshell sopii lasten vaatteisiin

Softshell on suosittu materiaali lasten ulkoiluvaatteisiin, takkeihin, housuihin ja haalareihin. Pienempien lasten on mukava liikkua softshellissä sen pehmeyden ja keveyden ansiosta. Kangas ei myöskään kahise. Osassa softshell-kankaistamme on myös likaa hylkivä -käsittely.

Eurokangas softshell lasten takki

 Vinkit softshellin ompeluun

Softshell-kankaat sopivat käytettäväksi ulkoiluvaatteen ainoana kangaskerroksena. Kankaissa on miellyttävä fleece-vuori, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten sekä lämmittää. Tarvittaessa voit lisätä välikerroksia esimerkiksi merinovillasta ulkoiluvaatteiden alle. Muista kuitenkin jättää ulkoiluvaatteisiin riittävää väljyyttä liikkumiseen sekä kerrospukeutumiseen kaavoitusvaiheessa.

Eurokangas - Ompelijan apulaiset softshellien ompeluun

1. Prymin Microtex -neula (6,00€) sopii softshellien ompeluun. 2. Leikattavilla ja heijastavilla paikoilla (6,30€/kpl) varmistat, että näyt pimeässä. Muista myös muut heijastavat tuotteet: vetoketjut, kankaat sekä nauhat. 3. Valmiilla resorilla viimeistely käy nopeasti. 

Softshell ei purkaannu, joten erillistä huolittelua tai saumurointia ommeltaville kappaleille ei välttämättä tarvitse tehdä. Vaatteiden saumat kannattaa ommella suoralla ompeleella, sillä näin saumojen vedenpitävyys on parempaa. Pääntien tai esimerkiksi hupun sauman voit tarvittaessa kantata, jolloin saat saumasta huolitellumman näköisen. Hihan ja lahkeensuihin ommellut resorit lisäävät käyttömukavuutta.

Softshellin ompeluun suosittelemme teräväkärkistä neulaa, esimerkiksi Prymin Microtex –neulaa. Microtex-neulan kärki on ohut ja hyvin terävä, jolloin se lävistää kalvo- ja tiheäsidoksisen kankaan vaivatta. Huomaa, että jos joudut purkamaan vaatteen saumoja, neulan pistot jättävät kankaaseen pienet jäljet.

Huolla softshellistä ommeltuja vaatteita kankaan pesuohjeen mukaan. Pese mieluiten nestemäisellä pesuaineella ja vältä huuhteluaineen käyttöä.

Softshell-kankaat ulkoiluun

Ulkoilukankaat

Vetoketjut, neulat ja ompelulangat

 


 

 

Kaipaatko ompeluinspiraatiota? Tilaa uutiskirje!

Saat ideoita, inspiraatiota, etuja ja ohjeita suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta