Iloa ulkoiluun!

Lue vinkit sopivien ulkovaatekankaiden valitaan ja ota kaikki ilo irti ulkoilusta! 

Eurokangas - Softshell suojaa säällä kuin säällä

 

Kevät- ja syyssäiden ulkoilussa korostuvat sateen- ja tuulenpitävyys, vettähylkivyys sekä hengittävyys. Monipuolisesta ulkoilukankaiden valikoimastamme löydät materiaalit lasten ja aikuisten ulkoilu- ja käyttövaatteisiin, pihaleikkeihin, urheiluun, metsäretkille, työmatkapyöräilyyn ja vaikkapa kaupunkikävelyyn. Valitsemalla ulkoilukankaan heijastavalla painatuksella tai yksityiskohdilla varmistat, että näyt myös pimeässä!

 

Eurokangas - Iloa ulkoiluun!

1. Burdan 9334 takkikaavalla 11,90/pkt ompelet tyylikkään ja käytännöllisen takin pikkuväelle. | 2. UUTUUS! Nappulat softshell 18,95/m | 3. UUTUUS! Ankat softshell 18,95/m | 4. Prymin Microtex -neula (6,00€) sopii ulkovaatteiden ompeluun | 5.& 6. Bike softshelleissä 24,90/m on heijastava kuviointi.

Joustava softshell antaa mukavuutta ulkoiluun

Softshelleistä ommellut ulkovaatteet ovat mukavia päällä niiden joustavuutensa ja hengittävyytensä ansiosta. Materiaali mukautuu vartalon muotoihin ja joustaa antaen mukavuutta liikkumiseen. Softshellit ovat sateen- ja tuulenpitäviä. Kovaa rankkasadetta softshell ei kuitenkaan kestä, mutta pienessä vesi- ja räntäsateessa pysyt hyvin kuivana. Osassa softshelleistämme on myös likaa hylkivä käsittely.

Eurokangas - Joustavasta softshell-kankaista ommellut ulkoiluvaatteet ovat mukavia päällä

1. Pinkissä Bird softshellissä 24,90/m on heijastava kuvionti | 2. Kukkia softshellissä 18,95/m kukat kukkivat myös sadesäällä. 3. & 4. Leikattavilla ja heijastavilla paikoilla (6,30€/kpl) varmistat, että näyt pimeässä. Muista myös muut heijastavat tuotteet: vetoketjutkankaat sekä nauhat. 5. Burdan kaavalla ompelet myös koirakaverille ulkoiluun sopivan manttelin!

Softshellejä on valikoimassamme useissa eri väreissä ja kuoseissa. Kirkkailla väreillä ja kuoseilla piristät sadesäätä kun taas hillitty harmaa tai tummansininen sopivat kaupunkikelpoisenkin ulkotakin materiaaliksi. Useimmissa softshell-laaduissamme on nurjalla puolella pehmeä nukkapintainen fleece, joka paitsi lämmittää mutta on myös miellyttävä pukiessa.

Perinteistä softshelliä kevyempi laatu softshell Light on miellyttävä materiaali esimerkiksi urheiluun. Light-laadun nurjalla puolella ei ole pehmeää fleecepintaa, joka tekee kankaasta erityisen kevyen ja joustavan. Se pitää kuitenkin hyvin tuulta ja sadetta. Vinkki! Ulkoilukankaasta ompelet myös lemmikin sade- tai ulkoilumanttelin.

Softshell-kankaat ulkoiluun

Kaikki ulkoilukankaat

Wertex-kankaat sopivat kovaan käyttöön

Puuvillaa ja polyesteria sisältävät Wertex-kankaat kestävät kovaakin kulutusta. Wertexistä ompelet pienten lasten mäenlaskuun ja pihaleikkeihin sopivat haalarit, takit ja housut. Wertex sopii myös työvaatekankaaksi sekä esimerkiksi vapaa-ajan harrastusvaatteisiin.

Eurokangas - Wertex-kankaat sopivat niin lasten kuin aikuisten ulkoiluun. Ne kestävät kovaa käyttöä.

1.-3. Wertex-kankaat 15,90-15,95/m kovaan käyttöön. Paljon värejä! | 4. Pehmeän pinkki ja maastokuvioinen Windy 9,95/m. Useita värejä! Myös neonsävyissä. | 5. Sadetakkikangas Regen 14,90/m sopii moneen käyttöön. Useita herkullisia värejä! | 6. Camo raincoat 19,90/m on maastokuvioinen sadetta pitävä ja hengittävä ulkoilukangas

Ohuet, tuulta pitävät sekä vettä hykivät kankaat sopivat erinomaisesti urheiluun ja vapaa-aikaan ─ juoksuun, pyöräilyyn, patikoitiin ja kaupungille. Kuoseissa ja väreissä on nyt valinnan varaa! 

Wertex-kankaat

Kaikki ulkoilukankaat

 

Eurokangas - Verkkarit sopivat moneen menoon

1. & 2. Verkkari 14,95/m on vahva verkkarikangas, jonka sisäpinta pehmeäksi harjattu. Mustana ja tumman sinisenä. 3. Burda 6718 miesten hupparikaava 11,90/kpl.

Pehmeästä verkkarikankaasta ommellut vaatteet ovat mukavia päällä. Ompele huppari tai perinteiset verkkarihousut lenkkipolkujen kaveriksi tai rennoksi oloasuksi kotoiluun.

Vinkit ulkovaatteiden ompeluun

Softshell-kankaat sopivat käytettäväksi ulkoiluvaatteen ainoana kangaskerroksena. Kankaissa on usein miellyttävä fleecevuori, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten sekä lämmittää. Wertex-kankaat ovat vuorittomia, ja makusi mukaan voit käyttää niitä joko ilman vuoria esimerkiksi välikerraston kanssa tai vuorittaa kankaan sopivalla vuorikankaalla.

Ohuiden tuulipukukankaiden kaveriksi sopivat lämpimät välikerrastot. Materiaaleista merinovilla on suosittu välikerrosmateriaali hengittävyytensä ja lämpöisyytensä ansiosta. Muista kuitenkin jättää ulkoiluvaatteisiin riittävää väljyyttä liikkumiseen sekä kerrospukeutumiseen kaavoitusvaiheessa.

Ulkoilukankaista softshell ei purkaannu, joten erillistä huolittelua tai saumurointia ommeltaville kappaleille ei välttämättä tarvitse tehdä. Vaatteiden saumat kannattaa ommella suoralla ompeleella, sillä näin saumojen vedenpitävyys on parempaa. Pääntien tai esimerkiksi hupun sauman voit tarvittaessa kantata, jolloin saat saumasta huolitellumman näköisen. Hihan ja lahkeensuihin ommellut resorit lisäävät käyttömukavuutta.

Ulkoilukankaiden ompeluun suosittelemme teräväkärkistä neulaa, esimerkiksi Prymin Microtex –neulaa. Microtex-neulan kärki on ohut ja hyvin terävä, jolloin se lävistää kalvo- ja tiheäsidoksisen kankaan vaivatta. Huomaa, että jos joudut purkamaan vaatteen saumoja, neulan pistot voivat jättää kankaaseen pienet jäljet.

Huolla ulkoiluvaatteita kankaan pesuohjeen mukaan. Pese mieluiten nestemäisellä pesuaineella ja vältä huuhteluaineen käyttöä.

Softshell-kankaat ulkoiluun

Ulkoilukankaat

Vetoketjut, neulat ja ompelulangat


<< PALAA EDELLISEEN | LUE SEURAAVA JUTTU >>


 

 

Kaipaatko ompeluinspiraatiota? Tilaa uutiskirje!

Saat ideoita, inspiraatiota, etuja ja ohjeita suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta