Pimennysverhot

Eurokangas - Verho-opas: Dimout vai blackout -pimennysverho?

Pimennysverhoilla pimennät huoneen jos valoisuus häiritsee. Pimennysverhot tulevat tarpeeseen etenkin kevät- ja kesäaikana, kun auringon valo lisääntyy, sekä talvisin kaupunkialueella katulamppujen valaistessa ympäri vuorokauden.

Pimennysverhot makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen

Pimennysverhot valitaan usein makuuhuoneeseen sekä olohuoneeseen. Pimennysverhot auttavat pitämään auringonsäteet pois makuuhuoneesta ja takaavat hyvät yöunet valoisina öinä ja aamuina. Olohuoneen ikkunalle ripustetut pimennysverhot takaavat täydellisen elokuvaelämyksen, sillä television tai videotykin kuva näkyy paremmin hämärässä tilassa.

Eurokangas - Pimennysverhot sopivat kaikkiin kodin tiloihin Eurokangas - Pimennysverhot sopivat kaikkiin kodin tiloihin

Pimennysverhot sopivat kaikkiin kodin tiloihin! Kuvien verhot on ommeltu Reflex 2 -kankaasta. Kuvat: Elisa Manninen

Voit ripustaa pimennysverhon ikkunan ainoaksi verhoksi, tai jos ikkunallasi on kaksi tai useampi verhokisko tai verhotanko, ripusta pimennysverhojen pariksi esimerkiksi dekoratiiviset verhotKatso vinkkejä makuuhuoneen muutokseen pimennysverhojen ja sisutustekstiilien avulla.

Dimout vai blackout -pimennysverhot?

Ominaisuuksista riippuen pimennysverhot joko hämärtävät tai pimentävät kokonaan. Dimout-pimennysverhokangas hämärtää tilaa ja se on yleisin valinta makuuhuoneen pimennysverhoksi. Mikäli haluat pimentää huoneen täysin, valitse blackout-pimennysverhokangas. Blackout-pimennysverhokankaassa on kalvo, joka estää valon läpi pääsemisen.

Eurokangas - Summit pimennysverhokangas

Sisustussuunnittelija Jutta Nurmi valitsi makuuhuoneeseensa Summit-pimennyskankaan ja teetätti siitä Eurokankaan ompellupalvelussa runsaat verhot. Summit on dimout-kangas, joka hämärtää huoneen pehmeästi. Kuva: Jutta Nurmi. 

 

Dimout-pimennysverhokankaat

Blackout-pimennysverhokankaat

Pimennysverhot mittojen mukaan ommeltuina verhoina, metreittäin sekä valmisverhoina

Anna ompelupalvelumme toteuttaa toiveidesi mukaiset pimennusverhot: valitse pimennysverhokangas kattavasta valikoimastamme, valitse haluamasi verhotyyppi ja verhojen määrä. Voit tilata mittojen mukaan ommellut pimennysverhot verkkokaupasta tai myymälästä.

Mikäli olet löytänyt mieluisan verhokankaan, joka ei kuitenkaan ole pimentävä, voit myös vuorittaa verhot pimennyskankaalla. Ompele vuoritetut pimennysverhot itse tai tule myymäläämme ja anna ompelupalvelumme toteuttaa vuoritetut verhot puolestasi.

Voit ommella pimennysverhot myös itse. Valitse pimennysverhokangas ja tilaa projektiisi sopiva verhonauha ja ompelutarvikkeet.

Eurokankaan pimennysverhovalikoimasta löydät myös valmiit pimennysverhot, joiden mukana toimitettavalla silitysnauhalla voit lyhentää verhot sopivan mittaisiksi. 

Tilaa pimennysverhot mittojen mukaan

Tilaa pimentävät valmisverhot

Myymälät ja aukioloajat