ERIKOISOMPELULANGAT

COATS DUET 30 TIKKAUSLANGAT

Coats Duet #30 on ominaisuuksiltaan vahvaa lankaa kovaa käyttöä vaativiin ominaisuuksiin. Soveltuu erinomaisesti farkkujen vahviketikkauksiin, koristeompeluun ja näpinläpiin. 100% polyesteri.
Siirry tikkauslankojen valikoimaan!

COATS METALLIC -METALLILANGAT

Coats Metallic on tarkoitettu käsinompeluun ja kirjontaan. Erinomainen myös konekirjontaan. 60% polyamidia 40% metallisoitu polyesteria.
Siirry metallilankojen valikoimaan!

COATS MOON -POLYESTERILANGAT

Coats Moon on tarkoitettu kotiompeluun hitailla nopeuksilla. Sopii kaikenlaiseen perusompeluun vaatteista kevyisiin kodintekstiileihin. Erinomainen myös saumurikäyttöön.
Siirry Coats Moon -lankojenvalikoimaan!

KARAT 8 HELMILANKA (LAJITELMA)

Karat 8 on puuvillainen helmilanka käsitöihin ja kirjontaan. Pakkauksessa on 6 kappaletta eri väristä lankarullaa ja yhdessä rullassa on 65 metriä lankaa.
Siirry Karat 8 helmilankavalikoimaan!

NYLBOND-OMPELULANGAT

Nylbond on erittäin vahva ja elastinen lanka. Erinomainen ompeluominaisuuksiltaan. Suositellaan farkkujen, nahan ja joustavien kankaiden ompeluun sekä helmitöihin. 100% bondattu nailoni.

Siirry Nylbond-lankojen valikoimaan!

OMPELUSIIMA

Ompelusiima MiniMono nro.120 on erinomainen monofilamenttilanka helmitöihin ja pikeeraaukseen. Ohut, läpinäkyvä lanka on vahva ja huomaamaton. Koko: 0,12mm (dtex128) - No.120. Rulla sisältää 900 metriä lankaa. 100% polyamidi.

Siirry ompelusiimaan!

PRYM RYPYTYSLANGAT

Erittäin joustava rypytyslanka. Käytetään rypytyksiin ja antamaan muotoa, voidaan käyttää ompelukoneen alalankana. Tuotteella on Öko-Tex standardi 1000 -sertifikaatti.
Siirry rypytyslankojen valikoimaan!

SURE LOCK -SAUMURILANGAT

Surelock Maxi on 2-säikeinen saumurilanka, valmistettu kehrätystä polyesteristä. Soveltuu kotisaumureille. Kaikenlaiseen perusompeluun. 100% polyesteri.
Siirry saumurilankojen valikoimaan!

VETTÄHYLKIVÄT LANGAT

Kosteudessa turpoava lanka, joka sopii hyvin käytettäväksi ulkona pidettäviin tuotteisiin. Lanka tiivistää neulanreiän turvottuaan ja estää sauman kosteuden läpäisyä.  100% polyesteri.
Siirry lankavalikoimaan!