Kietoudu värien syleilyyn


Tunnelmallinen ja runsas makuuhuone kutsuu nauttimaan leppoisasta olosta. Luova värien käyttö ja rento tyyli saavat näkyä läpi koko sisustuksen.

Eurokangas - Kietoudu värien syleilyyn

Ikkunassa pimentävä Illalla-verhokangas (24,90€/m, vaaleat verhot tuplaleveästä Paolasta (39,00€/m). Sängyllä pehmeä Tunnelma-peitekangas (39,00€/m) sekä torkkupeite Fiore-pellavaviskoosista (29,90€/m) ja Ottoman-sametista (35,00€/m).

Rohkeiden värien ja erilaisten pintojen yhdistely on nyt trendikästä. Sametti, silkki, pellava ja juutti pelaavat hyvin yhteen, kun värimaailma on sointuva. Verhot ja peitteet voivat olla sisustuksen kulmakiviä, joista poimitaan värejä pienesineisiin. 

Persoonallisuus ja rentous sekä oman näköiset ideat saavat korostua sisustuksessa. Huoneen seinälle voi sommitella esimerkiksi kokoelman erilaisista kangastauluista, lautasista ja peileistä. Mittojen mukaan teetetyt verhot, peitteet sekä tyynyt näyttävät viimeistellyiltä ja kestävät aikaa. Anna luovuuden kukkia ja ole rohkeasti oma itsesi!

Kodin tekstiilit mittojen mukaan - palvelumme sisustajalle

Tilaa verhot - aloita valitsemalla kangas


Eurokangas - Pimentävä Illalla-verhokangas on kaunis ja käytännöllinen

 

Pimentävä Illalla-verhokangas on kaunis ja käytännöllinen. Pimentäviä verhoja saa monissa eri väreissä ja kuoseissa. Ylellinen petaus syntyy tyynyistä sekä pehmeästä peitteestä. Tumma matto toistaa sisustuksen hehkuvia värejä.

 

Eurokangas - Tummat ja voimakkaat sävyt ovat nyt pinnalla

Pimentävä Illalla-verhokangas (24,90€/m) on kuin maalaus! Tunnelma-peitekangas (39,00€/m) on ihanan pehmeää samettia. Juutista valmistettu Ruuhi-matto nivoo kokonaisuuden yhteen. Esimerkiksi 160x230 cm 199€/kpl. Useita kokoja.

Pimennyskankaat

Pehmeät päiväpeitekankaat

Herkulliset uutuusmatot

 

Eurokangas - Ylellinen täkki kruunaa petauksen

Torkkupeitteen kukallinen Fiore-kangas (29,90€/m) saa kauniin väriparin Ottoman-sametista (35,00€/m).

Ylellinen torkkupeite viimeistelee kutsuvan petauksen. Värikäs peite syntyy itse ompelemalla tai hyödyntämällä Eurokankaan ompelupalvelua. Peitteeseen voit hyödyntää vanhaa täkkiä, joka päällystetään uudella kankaalla. Yhdistele peitteessä sisustukseen sopivia sävyjä tai leikittele rohkeasti väreillä. Ryhtiä peiton reunoihin tuo tumma terenauha.

Katso ilmainen ohje torkkupeittoon

Ompelupalvelu on apunasiEurokangas - Persoonalliset yksityiskohdat lisäävät sisustuksen mielenkiintoa

Oranssi hapsunauha (15,90€/m) koristaa tyynyä.

Pienet persoonalliset yksityiskohdat tuovat sisustukseen mielenkiintoa ja syvyyttä. Tyynyihin saat helposti ilmettä tereillä ja hapsunauhoilla. Käytä rohkeasti kontrastivärejä! Seinän taulukollaasin pyöreät muodot tuovat pehmeyttä. Kiinnitä lempikankaasi ompelukehykseen ja asettele kokoelmaksi seinälle. Täydennä kollaasia lautasilla ja peilellä.

Uutuusverhokankaat

Kaikki kodin tekstiilit toiveidesi mukaan


Inspiroiduitko?

Unelmoitko uusista verhoista? Toteuta nyt unelmasi ─ meiltä saat verhot ja kaikki kodin sisustustekstiilit mittojen mukaan ommeltuna kotimaisena Avainlipputyönä. Tule käymään lähimmässä Eurokangas-myymälässäsi tai kutsu verhosuunnittelijamme kotiisi. Verkkokaupasta tilaat verhot muutamalla klikkauksella. Katso ohjeet tästä.

Verhot ideasta toteutukseen - palvelumme sisustajalle

Tule inspiroitumaan myymäläämme

Tilaa verhot - aloita valitsemalla kangas 


<< PALAA EDELLISEEN | LUE SEURAAVA JUTTU >>


 

Kaipaatko sisustusinspiraatiota? Tilaa uutiskirje!

Saat ideoita, inspiraatiota, etuja ja ohjeita suoraan sähköpostiisi. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta