Puusäle- ja alumiinisälekaihtimet

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihdin

EXK PUUSÄLEKAIHTIMET

Puusälekaihdin toimii ajattomana ja näyttävänä sisustuselementtinä erilaisissa tiloissa ja ikkunoissa. Luonnonmateriaalina puu luo sisustukseen lämpimän ja harmonisen tunnelman. Eurokangas valmistaa puusälekaihtimia EXK Kaihtimet -tuotemerkillä, jolla on kotimainen Avainlippu-merkki. EXK Puusälekaihtimien materiaalina käytetään laadukasta keisaripuuta, joka on keveydeltään ja kestävyydeltään vertaansa vailla muihin puulajeihin verrattuna.

EXK Puusälekaihtimet on saatavana kolmessa eri säleleveydessä: 25 mm, 35mm ja 50 mm. Valittavana on yhdeksän eri värivaihtoehtoa, jotka näet alla. Puusälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan mittojen mukaan ja kaihtimet asennetaan yleensä pinta-asennuksena. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi!

Eurokanga s- Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Valkoinen

Valkoinen

Eurokanga s- Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Luonnonväri

Luonnonväri

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Harmaa

Harmaa

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Vaahtera

Vaahtera

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Tammi

Tammi

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Kirsikka

Kirsikka

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Pähkinä

Pähkinä

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Musta

Musta

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet Mahonki

Mahonki

 

Eurokangas - Kaihtimet: EXK Puusälekaihtimet

 

Eurokangas: Alumiiniset sälekaihtimet

ALUMIINISET SÄLEKAIHTIMET

Sälekaihdin on aina ajaton ja käytännöllinen valinta ikkunaan, oveen tai tilanjakajaksi. Huomaamattomat sälekaihtimet suojaavat auringon valolta ja naapureiden katseilta sekä säästävät lämpöenergiaa. Sälekaihtimemme valmistetaan aina mittojen mukaan. Kattava materiaali-, väri-  ja sälevalikoima mahdollistaa yksilöllisen toteutuksen asiakkaan mieltymysten sekä tilan vaatimusten mukaan. Kaihtimia saa esimerkiksi yksivärisenä tai monivärisenä ja maalipinta voi olla matta, kiiltävä, rei’itetty, puukuvioinen tai metallinhohtoinen. Nauhojen väritkin on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi. Sälekaihdinten asennus onnistuu eri muotoisiin ikkunoihin, myös pyöreisiin. Eurokankaan valikoimissa olevat Ulvilan kaihdin -sälekaihtimet ovat kotimainen tuote, jota valmistetaan nimensä mukaisesti Ulvilassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi!

Eurokangas: Alumiiniset sälekaihtimet  Eurokangas: Alumiiniset sälekaihtimet