Eurokangas PRO: HUS Sikiöseulontayksikkö Bulevardilla

Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö

Sairaalatekstiilit viimeistelivät modernisti kodikkaan HUS Sikiöseulontayksikön Bulevardilla

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri avasi uuden sikiöseulontayksikön Helsingin Bulevardilla kesällä 2018. Uusitut tilat toteutettiin vanhaan rakennukseen, mikä tarjosi mielenkiintoisen haasteen Eurokankaan sairaalatekstiilien asiantuntijoille. Eurokangas PRO toimitti kohteeseen dekoratiiviset ikkunaverhot, verhokiskot, yksityisyyttä suojaavat väliverhot sekä pimentävät rullakaihtimet.

Yhteistyössä parhaaseen lopputulokseen

Kohteen pää- ja arkkitehtisuunnittelusta, sisustusarkkitehtisuunnittelusta sekä rakennuttamisesta vastasi JLL Finland Oy. Eurokankaan projektimyyjä tutustui sisustusarkkitehtisuunnittelusta vastaavan Heidi Nallin tekemiin suunnitelmiin ja ehdotti niiden pohjalta kohteeseen sopivia kankaita verhoihin ja rullakaihtimiin. Sairaalatilaan tulevien kankaiden valintaan vaikuttavat ulkonäön lisäksi kankaan tekniset ominaisuudet ja kestävyys. Lähtökohtaisesti kankaiden tulee olla paloturvallisia ja sairaalapesun kestäviä. Eurokangas PRO:n malliston kankaat on hyväksytty Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin pesutesteillä sairaaloihin sopiviksi.

 Kankaiden lisäksi Eurokankaan projektimyyjien erikoisosaamista ovat myös muun muassa tekninen ikkunasisustaminen, kuten rullakaihdinmekanismit sekä verhojen ja kaihdinten ripustusratkaisut. Tapaamisen ja materiaalivalintojen jälkeen myyjä vastasi projektin toteuttamisesta kohteeseen avaimet käteen –periaatteella.

Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö

Dekoratiiviset sivuverhot on ommeltu Eurokangas PRO:n oman malliston Comolino-kankaasta. Kaikki ikkunaverhot ja väliverhot ripustettiin Kiskotalon verhokiskoille.

Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö

Bulevardin toimitiloissa on mielenkiintoisia vanhalle talolle ominaisia tilaratkaisuja. Pyöreäkulmaisen erkkerin verhojen yläreuna piiloutuu niille suunniteltuun syvennykseen.

Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö

Huoneet pimennetään ultraäänitutkimuksen yhteydessä käytännöllisillä pimentävillä rullakaihtimilla.

Eurokangas PRO - HUS Sikiöseulontayksikkö

Käytännöllinen väliverho toimii intimiteettisuojana toimenpidehuoneissa. Verho on ommeltu Eurokangas PRO:n oman malliston Lipari-kankaasta.

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaatTilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.