Helsingin kaupungintalo sai Design Weekin ilmeen Eurokankaan toimittamilla kangastulosteilla

Helsingin kaupungintalo sai Design Weekin ilmeen Eurokankaan toimittamilla kangastulosteilla

Vuosittain syyskuussa järjestettävä Helsinki Design Week on Pohjoismaiden suurin muotoilufestivaali, joka esittelee alan tekijöitä ja ilmiöitä sekä tarjoaa kaupunkilaisille alustan osallistua kaupungin kehittämiseen muotoilun keinoin. Helsinki Design Weekin aikana kaupungissa järjestetään yli 200 tapahtumaa: näyttelyitä, juhlia, myyntitilaisuuksia, avoimia ovia, seminaareja, muotinäytöksiä ja paljon muuta sekä suurelle yleisölle että ammattilaisille. 

Vuonna 2018 Helsinki Design Weekin päätapahtumapaikkana on Helsingin kaupungintalo, jonka arvokas julkisivu verhoiltiin Kuudes Helsingin suunnittelemalla punavalkoisella festivaali-ilmeellä. Eurokangas vastasi toteutuksesta toimittamalla kangastulosteet määrämittoihin ommeltuina. Kaupungintalon julkisivu uudessa kuosissa huomattiin heti asennuksen jälkeen ja mm. Metro-lehti uutisoi siitä etusivullaan heti seuraavana aamuna.

”Innovatiivisuus ja erilaisten haasteiden ratkaiseminen ovat Eurokankaan asiantuntijoille arkea, siksi meille oli luontevaa lähteä Helsinki Design Weekin kumppaniksi Helsingin kaupungintalon visuaaliseen kangastoteutukseen, kertoo projektimyyntijohtaja Karoliina Laakso”.

 

Saammeko toteuttaa tekstiilit sinun kohteeseesi?

Ota yhteyttä Eurokankaan Projektimyyjään

Tutustu alta verkkokaupan paloturvallisten kankaiden valikoimaan. Lisätietoja ja lisää kangasvaihtoehtoja saat projektimyyjältäsi.

Paloturvalliset kankaatTilaa Eurokangas PROn uutiskirje!

Ideoita, inspiraatiota ja ajankohtaista tietoa julki- ja toimistotilojen tekstiilisisustamisesta. Uutiskirje on ilmainen ja voit perua tilauksen koska tahansa.

* Pakollinen tieto. Lue lisää Eurokankaan henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.