Maksutavat

Maksutavat verkkokaupassa

Meillä voit maksaa seuraavilla maksutavoilla:

  • Debit-kortit
  • Visa- ja MasterCard Credit -kortit
  • Visa Electron
  • Kaikki suomalaisten pankkien verkkomaksut

Maksaminen Debit- ja Credit -korteilla

Voit maksaa meillä  Debit-, Credit- ja Visa Electron -maksukorteilla. Tiesitkö että Debit-kortilla maksaminen on turvallisempaa kuin verkkopankkimaksu! Jos maksu menee debit-kortilta, se veloitetaan samalla tavalla suoraan tililtäsi. Koska luottokorttiyhtiösi takaa Debit- ja Credit -korttien maksut, on se sinulle turvallisempi vaihtoehto. Jos ongelmia ilmenee, saat aina rahasi takaisin luottokorttiyhtiöltä, mikäli ostos on tehty eurooppalaisesta verkkokaupasta.

Näin maksat Debit-ominaisuudella yhdistelmäkorteilla

Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi debit-ominaisuudella. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV2/CVC2 -tarkistelukuna.

Debit-numero

Näin maksat Credit-ominaisuudella yhdistelmäkorteilla

Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituspaneelin vierestä löytyvää kolminumeroista CVV2/CVC2 -tarkistelukua, maksat ostoksesi credit-ominaisuudella.

Credit_debit-kortti_etunumeroCredit_Debit-kortin_Credit-varmennusnumero

Näin maksat Debit-ominaisuudella pelkällä Debit-kortilla, jossa ei ole Credit-ominaisuutta

Pelkkässä debit-korttissa (ilman credit-ominaisuutta) maksamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samoista paikoista kuin credit/debit -korttien credit-tiedot: kortin numero löytyy kortin etupuolelta ja tarkisteluku kääntöpuolelta, allekirjoituspaneelin vierestä.

Debit-kortti etupuoliDebit-kortin varmistusnumero

Näin maksat Visa Electron -kortilla

Voit maksaa myös Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden. Tilauksen yhteydessä sinut ohjataan oman pankkisi suojattuun varmennuspalveluun, jossa ostoksesi varmennetaan verkkopankkitunniksilla (Verified by Visa). Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituspaneelin vierestä löytyvää kolminumeroista CVV2/CVC2 -tarkistelukua, maksat ostoksesi suoraan pankkitililtäsi.

Electron-kortin numeroElectron-kortin varmistusnumero

Verified By Visa- ja Master Card Securycode -varmennus

Palvelumme kuuluu Verified By Visa- ja Master Card Securycode -palveluun jossa Debit- ja Credit -kortilla maksaminen varmennetaan turvallisuutesi takia erillisellä tunnustautumisella. Kun maksat ostoksesi verkossa Verified by Visa tai MasterCard SecureCode -palvelun kautta, siirryt maksuvaiheessa pankkisi verkkopalveluun, jossa kuittaat ostoksen suojatussa verkkoyhteydessä omilla verkkopalvelutunnuksillasi. Näin sekä kauppias että ostaja on tunnistettu luotettavasti.

Verified By Visa & Mastercard SecureCode

Online-pankkimaksut

Voit valita maksun suorittamisen online-pankkimaksuna. Sinulla tulee olla oman pankkisi myöntämät verkkopankkitunnukset käytössäsi. Ostokset maksetaan pankin verkkopalvelussa olevalta tililtä. Verkkomaksu kirjautuu välittömästi Eurokankaalle. Maksusta ei aiheudu kuluja ja siirto tehdään suoraan pankin järjestelmän kautta suojatun yhteyden avulla.

Ohjeet verkkomaksuun:

1. Klikkaa kassalla SIIRRY MAKSAMAAN -painiketta. Siirryt ensin Verifonen palveluun, josta pääset pankkisi kirjautumissivulle jossa tunnistautuminen tapahtuu henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla.

2. Maksun saajan tiedot ja maksettava summa näkyvät valmiiksi täytettyinä.

3. Valitse tili jolta summa veloitetaan ja hyväksy maksu.

4. Napsauta Takaisin kauppiaan sivulle- painiketta jolloin palaat takaisin Eurokangas.fi- sivulle.

 

Maksutavat Eurokankaan myymälöissä

  • Debit- ja Credit-kortit
  • Visa Electron